Overkappingen

Met onze zwembadoverkappingen kunt u veel langer genieten van uw zwembad dan wanneer het zwembad geen afdekking heeft. Zwembadoverkappingen verlengen het zwembadseizoen met enkele maanden en houden uw bad schoon. U kunt uw zwembad al veel eerder gebruiken, zodra het eerste voorjaarszonnetje zich laat zien wordt het water al verwarmd door het broeikas effect. Is uw zwembad al voorzien van verwarming, dan kunt u zelfs het gehele jaar genieten. De temperatuur binnen de overkapping ligt gemiddeld 10 graden hoger dan de buitentemperatuur. In de zomer kan dit wel 20 graden hoger zijn waardoor het zwembadwater sneller opwarmt.

De plaatsing van de kappen neemt niet meer dan een dag werk in beslag.


De overkappingen bestaan afhankelijk van de lengte uit 3-5 elementen, Alle overkappingen worden op maat gemaakt. Uitgaande van een aantal standaard modellen (laag / hoog of een combinatie hiervan) kiest u de kap die het best bij uw situatie en wensen past. Uw wensen bespreekt u met ons en wij proberen om hieraan te voldoen. Met maatwerk is veel mogelijk!

Onze zwembadoverkappingen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die zorgen voor kwaliteit en duurzaamheid. De elementen rollen afzonderlijk op harde kunststofwielen voorzien van stofwerende edelstaal kogellagers op een loopprofiel die exact daarop is aangepast. De zwembadoverkappingen zijn eenvoudig en telescopisch over het zwembad weg te schuiven en behoeven geen elektrische bediening. Onderhoud is minimaal en u bespaart een hoop energie door de goede isolatie.

Een overkapping beschermt het zwembad ook tegen neerslag en vervuiling, tevens wordt het gebruik van chemicaliën beperkt. De beglazing van policarbonaat, een materiaal met sterke thermische isolerende eigenschappen, gaat het verlies van warmte tegen en beperkt zo het energieverbruik om het water op temperatuur te houden. Daarnaast zorgt de opslag van zonne-energie voor extra besparingen, waardoor uw water extra zal worden opgewarmd. Een zwembadoverkapping van transparant UV-bestendig kunststof (SAN) stelt u in staat het gehele jaar door van uw buitenzwembad te genieten. De dubbelwandige panelen met een hoge isolatiewaarde zorgen ervoor dat de warmte zelfs bij sterke wind en nachtelijke afkoeling grotendeels bewaard blijft. Hierdoor kunt u met minder energiekosten in elk seizoen zwemmen. Wordt het binnen te warm, dan kunnen de panelen in een handomdraai worden ingeschoven om voor ventilatie te zorgen.


Met een telescopische overkapping garandeert u de veiligheid van uw kinderen en huisdieren. Een sleutelslot maakt het controleerbare gebruik van uw zwembad zeer eenvoudig. Wanneer u zelf niet thuis bent kunt u de overkapping, en dus het zwembad veilig afsluiten.

Wij zijn dealer van:

Aquacomet Midden-Nederland

 

 

Contact

Heeft u een vraag of opmerking neem dan gerust contact met ons op .

*
*
*

* verplicht veld

Adres

Vestigingsadres:
Benno Ochse
B. Ochse Poolservice
Rijksweg 87
1411 GE, Naarden Noord-Holland The Netherlands
06 25 26 20 84
035 65 69 686