Polyester

De polyester zwembaden worden in één geheel aangevoerd en geplaatst. De plaatsing en montagetijd nemen hierdoor minder uren in beslag ten opzichte van een bouwkundig bad.

Het polyester materiaal is kwalitatief zeer hoogwaardig en bestand tegen chemicaliën en weersinvloeden. Het bijzondere aan dit type bad zijn de wanden en het overloopsysteem.  De wanden zijn opgebouwd uit meerdere lagen waaronder een isolerende honingraatstructuur met een polyester binnen- en buitenwand. Deze zorgt voor stabilisatie en isolatie. De totale wanddoorsnede is ca. 3,5 cm.  In de binnenzijde van het bad is een speciale gelcoating aangebracht die UV bestendig is, gemakkelijk te reinigen en een lange levensduur garandeert.

Door de speciale structuur zijn deze baden ook zeer geschikt voor plaatsing in grondwater. Dit in tegenstelling tot de meest voorkomende baden die een isolatievulling hebben van schuim. Deze isolatievulling raakt in de loop der tijd verzadigd met vocht, met als gevolg dat de isolerende werking sterk afneemt.

Contact

Heeft u een vraag of opmerking neem dan gerust contact met ons op .

*
*
*

* verplicht veld

Adres

Vestigingsadres:
Benno Ochse
B. Ochse Poolservice
Rijksweg 87
1411 GE, Naarden Noord-Holland The Netherlands
06 25 26 20 84
035 65 69 686