Installaties

Een goede technische installatie maakt het zwemmen in gezond en kristalhelder water mogelijk. Het is belangrijk dat de  pomp in verhouding staat tot de capaciteit van het zandfilter. Hoe groter het bad hoe groter de pomp en hoe groter het filter. Wij werken hoofd zakelijk met polyesterfilters omdat de polyersterbehuizingen niet vervormen en/of scheuren bij hoge druk. Het is mogelijk om uw zwembad volledig te automatiseren denk hierbij aan: automatisch toevoegen van de chemicaliën of een uvc lamp zodat u ten allen tijden kunt genieten van een goede waterkwaliteit.

In Nederland is helaas niks zo veranderlijk als het weer. Als u zeker wilt zijn van een aangename watertemperatuur kunt u denken aan een     cv installatie met scheidingswisselaar, zonnecollectoren of warmtepomp.

Helaas komen wij nog regelmatig installaties tegen waarvan de eigenaar niet weet hoe en of de installatie werkt. Bij ons staat kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid voorop! Wij kunnen de installatie volledig naar u wens samenstellen.

Contact

Heeft u een vraag of opmerking neem dan gerust contact met ons op .

*
*
*

* verplicht veld

Adres

Vestigingsadres:
Benno Ochse
B. Ochse Poolservice
Rijksweg 87
1411 GE, Naarden Noord-Holland The Netherlands
06 25 26 20 84
035 65 69 686